Monday, April 22, 2024

Black Friday sale

Veel mensen kijken het gehele jaar uit naar de Black Friday sale. Je ziet overal Black Friday sale. Van schoenenwinkels en kledingwinkels tot juweliers en elektronicazaken. Echt alles is te vinden met een Black Friday aanbieding. De Black Friday deals zijn vaak topdeals, omdat het gaat over hoge kortingen. Het maakt daarbij niet uit wat voor producten je op het oog hebt. Je kunt Black Friday deals gebruiken om voor weinig een mooie kerstoutfit te scoren of juist om extra veel cadeaus in te slaan voor pakjesavond en voor de kerstcadeaus. Of bespaar op je kerstversiering met Black Friday sale.

Black Friday deals

Kortom, Black Friday deals zijn er in alle soorten en maten. Vaak wordt er een percentage korting gegeven op een bepaalde categorie producten. Dat houdt het voor consument en winkelier overzichtelijk. Maar Black Friday aanbiedingen komen soms in andere vormen. Denk bijvoorbeeld aan online only deals, dagdeals, cashback deals en kortingscodes. Kijk dus goed hoe je kunt profiteren van de Black Friday korting, want soms zit er toch een klein addertje onder het gras. Over het algemeen valt dat gelukkig wel mee.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday is jaarlijks op dezelfde vrijdag in november. Dat is de vrijdag na Thanksgiving. In de Verenigde Staten wordt Thanksgiving op de vierde donderdag van november gevierd. De dag daarna is altijd vrijdag en altijd Black Friday. In andere landen wordt Black Friday op diezelfde dag gevierd. Maar tegenwoordig worden veel Black Friday kortingen al eerder aangeboden. Je kunt dan de hele week terecht voor de Black Friday sale. Wat dat betreft is het eind november dus volop profiteren van kortingen, ieder jaar weer.

Show More