Saturday, July 13, 2024

Tempur matras kopen bij sleepfast

Ben jij ook klaar met die slapeloze nachten en wil je eindelijk eens een nacht volledig doorslapen? Dan hebben wij de oplossing voor je gevonden, namelijk een ‘traagschuim matras’. Deze matrassen vormen zich perfect naar uw lichaam, waardoor jij ongestoord kan genieten van je nachtrust.

Wat is een tempur matras precies en traagschuim?

Een traagschuim matras is gemaakt van, u raadt het al, traagschuim. Dit is schuim dat door uw lichaamswarmte en gewicht zachter wordt. De matrassen worden in principe gemaakt van visco-elastisch polyurethaan. De kenmerken van deze matrassen zijn dat ze bij koude temperaturen hard worden en bij warmere temperaturen zachter worden. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat je met een matras van traagschuim geniet van optimaal comfort.

Waarom een traagschuim matras aanschaffen

Matrassen zijn er in allerlei vormen en maten, maar waarom moet je nu precies een traagschuim matras aanschaffen? Dit doe je omdat deze matrassen een positief effect hebben op uw gehele lichaam. Door de minimale druk van deze matrassen hebben de matrassen een positief effect op uw gewrichten en spieren, maar daarnaast worden ook je bloedvaten en zenuwbanen ontlast van druk. Heeft u dus last van uw rug of van andere spieren na het slapen? Dan zal een traagschuim matras hier korte metten mee maken. Een voorbeeld van een traagschuim matras van hoge kwaliteit is een Tempur matras van sleepfast.

Nadelen en voordelen van tempur matras

Zijn er dan ook nadelen verbonden aan een matras van traagschuim. Helaas wel, maar in onze mening zijn de nadelen verwaarloosbaar. In ieder geval vinden het wel eerlijk om te vermelden dat deze matrassen minder geschikt zijn voor buikslapers. Daarnaast kunnen deze matrassen als erg warm worden ervaren en dus raden wij de aanschaf van deze matrassen af wanneer u het ’s nachts erg warm hebt.

Wilt u nu echt meer weten over deze matrassen? Dan raden we u aan om informatie te winnen bij een beddenspeciaalzaak bij u in de buurt. Zij kunnen u voorzien van advies op maat en wij weten dan ook zeker dat u een passend matras zal vinden.

Show More