Saturday, July 13, 2024

Welke crypto apps zijn betrouwbaar?

Steeds meer mensen krijgen interesse in cryptocurrency. Als je je eerste investering in crypto wil doen, wil je natuurlijk weten welke crypto exchange je moet gebruiken. Er zijn veel verschillende apps op de markt die je kunnen helpen om het handelen in crypto’s makkelijker te maken. Er zijn een aantal basiscriteria waar je op kunt letten om de beste crypto app of exchange te kiezen.

Bitvavo

Deze crypto app van Nederlandse bodem werd gelanceerd in 2018. Bitvavo wil het handelen in digitale valuta voor iedereen toegankelijk maken en kan worden gezien als de beste crypto app van Nederland. Het platform wil gebruiksgemak combineren met lage transactiekosten om zo marktleider van Europa te worden. Is Bitvavo betrouwbaar? Het antwoord is ja. Het bedrijf doet er alles aan om dit te garanderen. Bitvavo zorgt ervoor dat je veilig kunt handelen en dat je je nergens druk over hoeft te maken.

Coinbase app

Coinbase is een crypto exchange die al vrij lang bestaat. Deze crypto exchange werd gestart in 2012. Coinbase biedt een veilig platform voor ieder type trader. Coinbase heeft uitgebreide functionaliteiten, maar als beginnende cryptotrader is het misschien niet het handigste platform om mee te starten.

Waar let je op bij het kiezen van een crypto app?

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het kiezen van een crypto app. Allereerst is het belangrijk dat de app betrouwbaar en veilig is. Een exchange moet de garantie kunnen bieden dat jouw crypto’s veilig zijn en jouw account niet gehackt kan worden. Daarnaast is het belangrijk om te kijken welke cryptocurrencies je kunt verhandelen. Kijk eerst welke cryptocurrencies je wil verhandelen en kijk of de crypto app deze cryptocurrencies ook aanbiedt. Kijk ook of de app internationaal beschikbaar is, niet alle crypto apps zijn overal beschikbaar. Ook niet onbelangrijk is het gebruikersgemak en de supportafdeling. Mocht je een keer een probleem hebben, dan is fijn om makkelijk in contact te komen met de supportafdeling of de klantenservice.

Show More