Friday, June 14, 2024

Blaauw nieuwe accountant in Amersfoort

pexels-rodnae-productions-7821498

Accountantskantoor Amersfoort heeft in 2020 zijn deuren geopend. Het is een initiatief van Jelmer Blaauw, die eerst een aantal jaren heeft gewerkt voor andere accountantskantoren. Hij wil een verschil maken door zijn passie voor het accountancy werk uit te dragen. Bij de selectie van de personeelsleden van het nieuwe kantoor is daar nadrukkelijk rekening mee gehouden. Een kenmerk van Blaauw is de grote aandacht voor persoonlijk contact met de klanten. Uiteraard kunnen ook de reguliere werkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het online boekhouden, de financiële administratie bijhouden en controleren, subsidies aanvragen en diverse belastingzaken regelen.

Persoonlijke partner

Elke klant van Blaauw Accountants krijgt een persoonlijke partner. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek wordt bepaald van welke diensten de klant gebruik gaat maken. Bezoek onze website voor een compleet overzicht van de beschikbare diensten. Het kantoor probeert op regelmatige basis afspraken te organiseren met de persoonlijke partner. Tijdens die gesprekken worden nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de financiële administratie, veranderingen in belastingzaken en andere wijzigingen besproken. De gesprekken zijn een goed moment om af te stemmen of de samenwerking nog naar beider tevredenheid verloopt. Daarnaast is er de gelegenheid om je als klant te oriënteren op de consequenties van eventuele veranderingen in je bedrijf.

Geen onverwachte kosten

Als je klant wordt van Blaauw Accountants word je niet geconfronteerd met onverwacht hoge rekeningen. Het kantoor hanteert duidelijke prijzen met goede afspraken over de diensten die voor dat bedrag worden geleverd. Omdat wij je graag als klant willen, maken we het gemakkelijk om over te stappen als je al gebruik maakt van de diensten van één van onze concurrenten. Voor jou als bedrijf levert dat geen extra werk op, want wij zorgen er zelf voor dat alle relevante gegevens bij ons kantoor terecht komen. Ook in die zin doen we dus ons best om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Show More